Hvordan Finne Den Beste Verdien For Smykker

Å gjøre en investering i smykker i mange tilfeller er en betydelig en. Du vil finne mange tips om alle slags ting om smykker inne i denne artikkelen. Du vil lære alt som du kanskje trenger å vite for å ta bedre vare, lagre og mange andre nyttige tips som vil bidra til å beskytte smykker.

Bruk en polering klut for alle dine smykker stykker. Dette er en veldig enkel måte å gjøre dem skinne og ikke å bruke noen form for kjemikalier eller løsemidler. Bruk dobbeltsidig klut på smykker akkurat som du ville rense et glass. Bruk en tosidig rengjøringsklut, en for polering og en for skinnende.

Lagre noen av dine mest skjøre smykker for spesielle anledninger bare. Noen skjøre steiner som opal og peridot bør bare brukes til spesielle hendelser og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du ønsker å være i stand til å bære dine beste stykker, men det kan forlenge livet hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Når du kjøper smykker, sørg for at du ikke bare stole på virkelig prestisjetunge navn merkevarer. Dette kan vanligvis føre til at du betaler 80% mer enn for en annen populær smykker forhandler. De fleste av de ikke-prestisjetunge smykker forhandlere, tilbyr også veldig fin ferie og årlige rabatter, så det er en samlet bedre avtale å handle med dem.

For å holde smykker ser sitt beste, sørg for å fjerne den når du håndterer sterke kjemikalier, for eksempel når du rengjør huset, eller når du bruker skjønnhetsprodukter. Kjemikaliene i husholdningsrengjøringsmidler og skjønnhetsprodukter kan være svært vanskelig på smykker, stripping dem av deres glans og etterlot dem kjedelig og livløs.

En enkel måte å få mest mulig kjørelengde fra deg smykker er å investere i en smykker boksen. Det er lett å sette seg fast i brunst, iført de samme bitene av smykker om og om igjen, hvis smykker samlingen er en jumbled søl. En smykker boks vil få deg organisert og gjeninnføre deg i stykker du glemte du hadde.

Hold edelstenene glitrende i smykker som de alltid er nye. Du kan holde dine vakre steiner ser sitt beste ved å slikke dem i samme løsning som brukes til å suge proteser. Protese rensemiddel er kostnadseffektive og allment tilgjengelige. Bruk for en natt, og juvelene dine vil se ut som nye igjen.

Hvis du kjøper en diamant merket som antikk, forskning det. Du bør få et sertifikat av autentisitet med diamant din. Dette bør være fra en uavhengig kilde. Antique diamanter må være minst hundre år gammel for å bli vurdert antikk. Diamanten bør også være fra en gjenkjennelig europeisk kunst periode.

Å følge disse tipsene er de første trinnene for å beskytte investeringen din. Hvis du tar informasjonen som er inkludert i denne artikkelen og bruker den til hverdagen din, er du sikker på å høste fordelene av kunnskapen som ble satt inn i å skrive den for deg. Nyt smykker for livet.