Denne Veiledningen Vil Lede Deg Til Smykker Svarene Du Trenger

Du ønsker å se ditt beste og smykker er en forlengelse av deg. Det er mye å lære og muligens rikelig med falsk informasjon å avlære. Det er mange tips og triks tilgjengelig for smykker, og vi har samlet noen av de viktigste for deg å bruke her i denne artikkelen.

Ikke kjøp noen smykker fra forhandlere i Kina. Dette landet er beryktet for å selge falske gemstone og metall smykker. Ofte er smykker annonseres som Sterling sølv med ekte turkis er bare et stykke metall sprayet i sølv og turkis er en falsk stykke plast. Slike leverandører kan godta avkastning, men bryet med å sende den tilbake på egen bekostning, er vanligvis ikke verdt det. Vær oppmerksom på svindel som dette.

Kjøp meningsfulle smykker for enhver anledning. Å gi smykker som gave etterlater et langvarig inntrykk på den tiltenkte mottakeren. Du kan imidlertid alltid legge til et personlig preg ved å ha smykker stykke gravert med en personlig melding eller legge til en sjarm av stor betydning. Personlige smykker gitt som en gave gjør alltid en kjærlig gest.

Når du arbeider med smykker som vises som en del av deg, er det viktig å stole på butikken som selger deg sine elementer. Hvis du stoler på dem, det mer sannsynlig at de ikke vil gi deg lav kvalitet biter av smykker. Et selskap som du stoler på vil gi den følelsen du at du har gjort en god beslutning.

Når du kjøper et sølvbelagt smykke, maler du det umiddelbart med et lag med klar neglelakk. Å gjøre dette vil forlenge levetiden til stykket. Det kan også forhindre de små skrapene og ripene som er så enkle å få. Re-male stykket en gang noen få måneder for best resultat.

Metall allergier kan gjøre iført alle typer smykker, mest spesielt armbåndsur, kløende og smertefullt. En enkel måte å lindre kløen som noen ikke-edle metaller (vanlig i mange se tilfeller) kan forårsake, endre klokkebåndet til en laget av lær eller klut og deretter bruke et strøk med klar neglelakk på baksiden av klokken. Neglelakken, selv om den ikke er permanent, kan enkelt brukes på nytt når det trengs og beskytter huden mot å være i direkte kontakt med klokkens metalletui. Hvis spennen på det nye klokkebåndet er metall, ikke glem å gi det et belegg av neglelakk også. Selv den lille biten av metall kan forårsake noe alvorlig ubehag for de med følsomhet.

Har klare planer for smykker du kjøper. Det er ingen mening i å bruke mye penger på brikker som du aldri vil ha på deg. Vurder bestemte antrekk og stiler når du gjør dine valg.

Til slutt er det best å vite alt du kan om smykker fordi når du bærer den, viser du alle en forlengelse av deg selv. Det er viktig å ta vare på ditt eget bilde, samt å ta vare på dine eiendeler. Forhåpentligvis har du lært noen viktige tips fra denne artikkelen.